Hogyan működik?


Hogyan tudok regisztrálni a GarVisor oldalra?

Regisztrálni a regisztráció gomb megnyomása után tudsz. Adj meg egy egyedi felhasználónevet és e-mail címet, majd válassz magadnak egy jelszót – és már kész is a regisztrációd.


Hogyan tudok belépni a GarVisor fiókomba?

A profilképre kattintva léphetsz be a felületre: add meg a felhasználónevedet és a jelszavadat.


Mit tehetek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Kattints a profilképre, majd az „Elfelejtett jelszó” gombra kattintva add meg e-mail címedet, amivel regisztráltál – erre fogjuk neked elküldeni az új jelszavadat.


Hogyan tudom törölni a regisztrációmat a GarVisoron?

Ha be vagy jelentkezve, úgy az alábbi gombra kattintva tudod kezdeményezni a regisztrációd törlését. Bejelentkezés nélkül nem látod ezt a gombot: ez esetben előbb jelentkezz be, majd ugyanitt éred el ezt a funkciót.


Belépés


Autósoknak


Hogyan tudok keresni a GarVisoron?

Írd be a keresőmezőbe címedet, vagy azt a címet, aminek a közelében szervizt keresel. Válaszd ki, hogy maximálisan milyen távolságban keresel szervizt, majd add meg, milyen munkát szeretnél elvégeztetni az autódon (ha ezt még nem tudod, az sem baj: ne válassz ki semmit). Nyomd meg a „Keresés” gombot, és már is böngészhetsz a GarVisor találatai között.


Hogyan tudok kedvencnek jelölni egy szervizt?

Egyszerűen kattints a szerviz adatlapján a térkép alatt található „Kedvencnek jelölöm” gombra, és máris a kedvenceid közé került az adott szerviz.


Hogyan tudok értékelést írni?

Kattints annak a szerviznek az adatlapjára, melyikről értékelést szeretnél írni. A térkép alatt található „Értékelem” gombra kattintva el is kezdheted írni a véleményedet. Töltsd ki az értékelőlap kötelező mezőit, majd a beküldés gombbal el is küldheted az értékelésed.


Miért nem látom az értékelésemet a szerviznél?

A beküldött értékeléseket minden esetben megvizsgáljuk. A beküldött értékelések jóváhagyása legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe. Azt, hogy melyik értékelésed lett jóváhagyva az „Értékeléseid” menüpont alatt tudod nyomon követni.


Szervizeseknek


Hogyan tudok adatlapot létrehozni a szervizemnek?

Szervizednek létrehozhatsz adatlapot a „Regisztrálom a szervizemet” menüpontra kattintva. Kérjük, figyelmesen töltsd ki az adatokat, mert azokon később nem tudsz változtatni!


Hogyan találnak meg az ügyfelek a GarVisoron?

Beírják a keresőmezőbe címüket, vagy azt a címet, aminek a közelében szervizt keresnek. Kiválasztják, hogy maximálisan milyen távolságban keresnek szervizt, majd megadják, milyen munkát szeretnének elvégeztetni az autójukon. Ezután a „Keresés” gombra kattintva, máris böngészhetnek a GarVisor találatai között.


Hogyan tudják kedvencnek jelölni ügyfeleim a szervizemet?

Egyszerűen rákattintanak a szervized adatlapján a térkép alatt található „Kedvencnek jelölöm” gombra, és máris a kedvenceik közé kerültél.


Hogyan tudnak ügyfeleim értékelést írni a szervizemről?

Rákattintanak szervized adatlapjára és a térkép alatt található „Értékelem” gombra kattintva el is kezdhetik írni a véleményt. Az ügyfeleid ezek után kitöltik az értékelőlap kötelező mezőit, majd a beküldés gombbal elküldik az értékelésedet.


Miért nem látom azonnal, ha valaki értékelést adott a szervizemről?

A beküldött értékeléseket minden esetben megvizsgáljuk. A beküldött értékelések jóváhagyása legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe. A jóváhagyott értékelések megjelennek a szervized adatlapján.


Hogyan tudom törölni szervizem adatlapját a GarVisorról?

Ha bármi oknál fogva törölni szeretnéd szervized adatlapját, erre is van lehetőséged. Belépés után, kattints a „Szerviz adminisztráció” szekcióra, majd választd ki a törölni kívánt szervizt. Ezt követően az „Adatfeltöltés” részben, a profilod alján a következőt keresd:

„Szerviz profil törlése a GarVisor keresőjéből, amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnéd eltávolítani ezt a szerviz regisztrációt a GarVisor-ról, úgy klikkelj az alábbi linkre, és kövesd a megjelenő utasításokat!”

Ezután nincs más dolgod, mint a benne lévő linkre kattintani és követni az utasításokat a végleges törléshez.

Amennyiben nem sikerülne, írj az info@gravisor.com címre, és kollégáink segítenek!