Irányelvek - Értékelés írása

Ki írhat értékelést a GarVisorra?

Értékelést azok a GarVisor.com oldalon regisztrált felhasználók írhatnak, akik megfelelnek a következő feltételeknek:

Személyes tapasztalattal rendelkeznek az adott szervizzel kapcsolatban. A GarVisornál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy valódi tapasztalatokon alapuló vélemények kerüljenek csak az oldalra. Ezért csak azokat az értékeléseket tesszük közzé, amelyek nem mások tapasztalatain, esetleg hallomásokon alapulnak.

Igénybe vették a műhely által kínált szolgáltatásokat. Hogy valódi tapasztalatunk legyen egy szervizzel kapcsolatban, ahhoz nem elég ismerni a szerelőt, vagy benézni a garázsba, hogy mekkora a tisztaság. Ezek nagyon fontos elemei a szervizválasztásnak, de ahhoz, hogy a legátfogóbb véleményt tudjuk megírni, feltétlen szükséges, hogy a szerviz elvégezzen egy munkát, javítást az autónkon.

Nem áll érdekében – sem üzleti, sem más szempontból sem –, hogy pozitív vagy negatív értékelést adjon egy szerviznek. Ezért kérjük, hogy családtagok, rokonok, alkalmazottak vagy a versenytársak ne tegyenek közzé se saját, se más szervizoldalán véleményt. A GarVisor kiemelt célja, hogy csak valós fogyasztói vélemények jelenjenek meg az oldalakon.

Amennyiben visszaélést, vagy nem valós értékelést tapasztalunk az oldalon, abban az esetben a véleményt visszavonjuk, többszöri visszaélésnél pedig jogunk van a felhasználó funkcióit korlátozni. Ha szerviz részéről tapasztalunk visszaélésszerű használatot, úgy jogunk van a rangsorban hátrébb sorolni az adott szervizt.


Milyen értékelést lehet írni?

Az értékelések célja, hogy a lehető legjobban segítsük azokat az autóstársainkat, akik szervizt keresnek. Ezért az értékelés legyen lényegre törő, könnyen érthető, a valóságnak megfelelő.

Az értékelés nem tartalmazhat sértő, durva kifejezéseket, és nélkülözni kell a személyeskedő hangot. A közösség más tagjainak véleményét minősíteni nem szabad.

Bárkinek faji, nemi, vallási, politikai beállítását, hovatartozását említeni tilos!

A GarVisor munkatársai minden egyes bejegyzést ellenőriznek, az irányelvekkel nem egyező vélemények nem kerülnek ki az oldalra.


Hány értékelést írhat egy felhasználó?

A felhasználó egy szervizlátogatásról egy értékelést írhat.

Ugyanakkor a felhasználó minden esetben, amikor szerelőhöz viszi az autóját, írhat véleményt, mivel minden eset más és más lehet.