5 ügyfélcsalogató tipp szervizeknek a GarVisortól!

Napról napra egyre több ügyfél keresi fel Magyarország első közösségi szervizkeresőjét, a GarVisort. Azért, hogy az érdeklődők végül a te szervizedet látogassák meg, érdemes megfogadni néhány hasznos tanácsot. Ebben az írásban 5 ilyet válogattunk össze, ha ezeket betartod, sok új ügyfelet szerezhetsz.
2019. 01. 18. 16:03

1. Egy kép többet mond ezer szónál

Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani – tartja a mondás. Ez különösen igaz a műhelyről készített fotóknál, ahol minden képnek jelentősége van! Ha a fotókról a profizmus, a rendezettség és az elhivatottság sugárzik, az érdeklődők biztosan nagyobb eséllyel választják a Te szervized. Érdemes minimum 4-5 képet feltölteni, ahol nemcsak kívülről látszik a szerviz, de az ügyfélváró és a legalább egy szervizállás is jól szemügyre vehető.


2. Mutasd meg, milyen autókhoz értesz!

Nem véletlenül adható meg a GarVisor oldalán, hogy milyen márkájú autók javításával foglalkozol. Sok érdeklődő ugyanis a megjelenő márkák alapján választ, hiszen ha Mitsubishi-je van, nem viszi olyan helyre, ahol kizárólag Opelekkel vagy Suzukikkal foglalkoznak. Ha azonban te csak utóbbiakat jelölöd meg, a Mitsubishi tulajdonosa inkább tovább keresgél. Ne engedd meg magadnak ezt a luxust! Ha bármi jöhet, a Márkafüggetlen opciót válaszd, hogy leendő ügyfeled tudja, mindenben számíthat rád!


3. Mivel és hogyan foglalkozol?

Általános karbantartás? Műszaki vizsga? Esetleg turbó- vagy karosszériajavítás? Ha igazán sok ügyfelet szeretnél szerezni a GarVisorról, feltétlenül add meg, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat nyújt szervized. Mivel Magyarország első közösségi szervizkeresőjén a kereséshez a tartózkodási helyre és a szolgáltatás kiválasztására van szükség, így ha rosszul töltöd ki az adatlapod, azonnal potenciális ügyfeleket vesztesz, hiszen nem fogsz megjelenni a keresési találatok között.


Legalább ennyit jelent, ha a kitöltött adatlapra egy bemutatkozó szöveget is készítesz, amely összefoglalja a tevékenységeid. Például: mitől más a szervized, mint a többi? Mióta működik a műhelyed? Mik a legfontosabb szolgáltatásaid? Ha ezekre válaszolsz a bemutatkozó szövegedben, már jó pontokat szerzel!


4. Bíztasd értékelésre az ügyfeleid

Egy közösségi szervizkeresőn nem mutat jól, ha épp a közösség hiányzik az adatlapodról, ettől ugyanis úgy tűnhet, hogy alig érdeklődnek a szervized iránt. Ezért bíztasd arra az ügyfeleid, hogy a javítás után értékeljék műhelyed a GarVisoron. Ráadásul ez most igazán megéri: 2019. január 31-ig minden 5. leadott értékelés után garantáltan egy 2000 Ft-os ajándékutalványt adunk, amelyet a Bárdi Autó kirendeltségein válthatsz be. (Részletes játékleírás a Bárdi Autó magazin januári számában.)

GarVisor ajándék utalványok
Aki még sohasem járt nálad, annak biztosan sokat jelent majd, hogy átfogó és őszinte értékeléseket olvashat. Hiszen mindannyian tudjuk, az a legjobb visszajelzés, ha egy ügyfél másoknak is ajánlja a műhelyünket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy lényegesen többen választják a találati listán megjelenő találatok közül a jó értékeléssel rendelkező szervizeket, így egy másik ügyfél elégedettsége újabb ügyfeleket hozhat.


Egy kis motiválás sem árthat: ha úgy érzed, a szó már nem elég, adj át ügyfelednek egy értékelőkártyát, amely felhívja a figyelmét: itt az ideje ellátogatnia a GarVisorra és beszámolni a műhelyedben szerzett élményekről. Nincs még ilyen kártyád? Kérj a területi képviselődtől!


Nagyon fontos: ne tarts az esetleges kritikáktól, hiszen sok 4 csillagos értékelés sokkal bizalomgerjesztőbb, mint ha oldaladon egyetlen értékeléssel sem találkozik a látogató. Érdemes már most bíztatnod az ügyfeleket, hiszen ne feledd: csak 2019. január 31-ig lehet a tiéd az ajándékutalványok egyike!


5. Válaszolj a kérdésekre és reagálj az értékelésekre!

Igénytelenségre utal, ha úgy tűnik, az érdeklődők egyedül vannak az adatlapodon: figyeld folyamatosan a GarVisort és mindig válaszolj a felmerülő kérdésekre! Ha a nézelődő azt látja, hogy időben választ kap a kérdésére, jobban megbízik majd cégedben és az általad nyújtott szolgáltatásokban, így akár távolabbról is hajlandó elvinni hozzád autóját, hogy jó kezekben legyen. Emellett érdemes az értékeléseket is figyelemmel követned és ajánlott folyamatosan válaszolni a frissen felkerültekre.


Ahogyan tehát látható, egy kis odafigyeléssel sok új ügyfelet szerezhetsz Magyarország első közösségi szervizkeresőjén!