Az év közösségi honlapja lett a GarVisor!

Rangos díjat nyert a GarVisor: Magyarország első közösségi szervizkeresője a közösségi kategóriában egyedüli díjazottként különdíjat nyert Az Év Honlapja 2018 versenyen!
2018. 11. 15. 09:54

A Magyar Marketing Szövetség által megrendezett ’Az Év Honlapja’ díjra idén 200 nevezés érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri azokat, amelyek kiemelkednek a tömegből.  A szakértők többek között a felhasználói élményt, a kreativitást és az oldalunk kinézetét pontozták, de fontos szempont volt még a reszponzivitás és a kategóriának megfelelő tartalom is. A GarVisor pedig kategóriájában egyedüliként megfelelt ezeknek a szigorú szempontoknak és kivívta a zsűri elismerését.

Köszönjük nektek, hogy szavaztatok a GarVisorra Az Év Honlapja versenyen, és értékeléseitekkel folyamatosan egyre jobbá teszitek Magyarország első közösségi szervizkeresőjét! Ezzel hozzájárultok a hazai autószerviz-szolgáltatás ipar minőségének emelkedéséhez is.

Kövessétek figyelemmel a GarVisor weboldalát és Facebook csatornáját, ahol folyamatosan új információkat osztunk majd meg a közösségi szervizkeresőről!