Értékelj autószervizt, és nyerj értékes ajándékokat a GarVisorral!

Keresd meg a GarVisor közösségi szervizkeresőn az autószervizt, ahol autódat szoktad javíttatni, írj hozzá értékelést, és már benne is vagy a nyereményjátékban!
2018. 10. 18. 10:25

A nyereményjáték keretében hetente sorsolunk ki különböző értékes ajándékokat a résztvevők között. Végül a játék végén kisorsoljuk a főnyereményt, ami egy 100.000 forintot érő ajándékutalvány, amit a www.szallasguru.hu oldalon tudsz elkölteni egy (vagy akár több) wellness vagy külföldi utazásra. A játék időtartama 2018. október 18-tól december 5-ig tart.

Mit kell tenned pontosan, hogy részt vehess a sorsoláson?

1. Regisztrálj a GarVisoron, hogy értékelést írhass, és hogy a megadott elérhetőségeden elérhessünk, amennyiben nyersz a sorsolásokon.

2. Keresd meg az autószervizt a GarVisoron, ahol javíttatni szoktad az autódat. Ezt megteheted a cím vagy a szerviz neve alapján is. Az autószerviz GarVisor-profilján kattints az ’Értékelem’ piros színű gombra!

3. Töltsd ki az értékelés adatlapját, és küld be! Írd meg a személyes élményedet a szervizzel és munkájával kapcsolatban. Kérjük, légy tárgyilagos és igazságos, ezzel is támogatva a jövőbeli szervizkeresőket!

 

A GarVisor munkatársai 24 órán belül ellenőrzik, és jóváhagyják az értékelést. Amint megjelenik az autószerviz profiloldalán az értékelésed, kapsz erről egy értesítést a megadott e-mail címedre (az e-mailből rögtön a szerviz GarVisor profiljára tudsz majd navigálni egy hivatkozás segítségével).

Hetente, szerdánként 14:00 órakor sorsoljuk ki az ajándékokat, a végső sorsolás a főnyereményért pedig december 6-án lesz.

Lájkold a GarVisor facebook oldalát, hogy értesülj a sorsolási eredményekről és a szervizkereső fejleményeiről!

 

Kattints ide a regisztrációhoz

Kattints ide a szervizkereséshez

 

Támogasd a tudatos autószervizt keresők közösségét, hívd fel a figyelmüket egy megosztással!

Oszd meg Facebookon az értékelésed a szervizhez írt véleményed melletti Megosztás gombra kattintva, és használd a #GARVISORJATEK hashtaget a bejegyzésed szövegében! Ne felejtsd publikusra állítani a megosztásodat!

 

Miket nyerhetsz?

Főnyeremény:

Ajándékutalvány 100.000 Ft értékben, amit a www.szallasguru.hu oldalon tudsz elkölteni. Válassz neked kényelmes időpontot és utazási célt!

Az ajándékutalványt 2019. november 30-ig tudod felhasználni. A beváltásnál több mint 100 akciós wellness és külföldi utazási csomagajánlat közül választhatsz!

Heti nyeremények (időrendi sorrendben, minden héten más!):

1 db Russell Hobbs pattogatott kukorica készítő;

1 db Krups kapszulás kávéfőző;

1 db Philips vízforraló;

1 db JBL GO bluetooth-os hordozható hangszóró;

1 db Yato kés tokkal;

1 db Braun szakállvágó;

1 db Bottari ülésfűtés;

+ Minden héten 3 db Bárdi Autó póló és 1 db Bárdi Autó kulacs.

 

Sorsolások időpontjai:

2018. október 24., szerda 14 óra

2018. október 31., szerda 14 óra

2018. november 7., szerda 14 óra

2018. november 14., szerda 14 óra

2018. november 21., szerda 14 óra

2018. november 28., szerda 14 óra

2018. december 5., szerda 14 óra

Főnyeremény sorsolása: 2018. december 6., csütörtök 14 óra (Mikulás-ajándék!)

 

Kattints ide a regisztrációhoz

Kattints ide a szervizkereséshez

 

Gyakori kérdések:

Részt vehetek akkor is a nyereményjátékban, ha nem találom meg a GarVisor rendszerében a szervizt, ahol javíttatni szoktam az autómat?

Igen, ez esetben úgy vehetsz részt a sorsoláson, hogyha a regisztrációd után a GarVisor.com főoldalon a Névszerinti keresőre kattintva ajánlod az autószervizt. Az ajánló szövegébe írd bele a nevedet és e-mailcímedet, hogy be tudjunk azonosítani, mint ajánlót (ezt nyugodtan megteheted, mert ez az ajánlás az adataiddal nem lesz nyilvános).

Meddig tart a nyereményjáték?

A nyereményjáték 2018. 10. 18-án 10:00 órától 2018.12.05-án 12:00 óráig tart. Ebben az időszakban van lehetőséged a GarVisor honlapján értékelést írnod az autószervizekhez, amivel bekerülsz a nyereményjáték sorsolásba.

Mit lehet nyerni?

A játék ideje alatt hetente sorsolunk ki az adott héten játszó személyek között 1 Russell Hobbs pattogatottkukorica-készítőt vagy 1 Krups kapszulás kávéfőzőt vagy 1 Philips vízforralót 1 JBL GO bluetooth-os hordozható hangszórót vagy 1 db Yato kést tokkal vagy 1 Braun szakállvágót vagy 1 db Bottari ülésfűtést. Ezeken kívül minden héten kisorsolunk 3 db Bárdi Autó pólót és 1 db Bárdi autó kulacsot.

A főnyereményt, a 100.000 Ft értékű szállásfoglalásra jogosító ajándékutalványt, azok között sorsoljuk ki, akik a játék teljes időtartama alatt valamelyik héten részt vettek a játékban.

Mit érdemes tudni a sorsolásról és a nyertesekről?

A sorsolást követően a nyertesekkel a regisztráció során megadott elérhetőségeken vesszük fel a kapcsolatot. Javasoljuk, hogy GarVisor profilodon feltétlenül add meg a telefonszámodat! Hétről hétre a GarVisor Facebook-oldalán közzétesszük nyertesek nevét.

Hogyan kapják meg a nyertesek a nyereményt?

A nyertesekkel a regisztráció során megadott elérhetőségeken egyeztetjük a nyertesek címeit, és postai úton küldjük el a nyereményeket.

Nem látom a szerviz GarVisor-profilján az imént leadott értékelésemet, hogyan osszam meg így Facebookon?

Időbe telik, amig a GarVisor munkatársai személyesen ellenőrzik és jóváhagyják a leadott értékeléseket. Ne aggódj, kapni fogsz egy e-mailt az általad megadott címedre, amint az értékelésed láthatóvá válik a szerviz profilján.

 

A játék további részleteit a Részletes Játékszabályzat tartalmazza. Amennyiben további kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

+36 1 555 0050

info@garvisor.hu