GarVisor – Szerviz Bárhol, Bármikor

Rólunk

A GarVisor azért jött létre, hogy az autósok és motorosok egymást segíthessék annak kiválasztásában, hogy melyik szervizbe vigyék szeretett (vagy kevésbé szeretett) járművüket. Sorrendet állítani mindig nehéz – főleg úgy, hogy ezen a területen minden tényező változó.

Az értékelési rendszer tervezése során a GarVisor fejlesztői az egyetlen objektív tényezőt, az ügyfelek elégedettségét, és a tapasztalataik alapján kialakított véleményeiket vették alapul. A GarVisor szerint a legjobb minőségjavító módszer, ha a vevő szabadon leírhatja a véleményét – legyen az pozitív, vagy akár negatív. A rangsort egy összetett algoritmus alakítja ki, ami egy kitűnően használható és megbízható lista létrehozásáról gondoskodik.

A GarVisor szervizkereső célja, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbb szervizt. A fejlesztők hisznek benne, hogy a GarVisor rendszerének köszönhetően a szolgáltatások színvonala is emelkedik, így a piac is kitisztul

Miért jó neked a Garvisor közösségi szervizkereső?

Keress ellenőrzött szervizeket a közeledben egyszerűen és gyorsan!

Mindegy, hogy otthon vagy út közben van szükséges szerelőre, a GarVisor-ral bármikor megtalálod! A több ezer műhelyt tartalmazó adatbázisunknak köszönhetően az ország bármely pontján azonnal kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő szervizt. A találati listában szűrhetsz távolság, minőség vagy akár szervizmunka alapján is.

Válassz szervizt mások értékelései alapján, és értékelj Te is!

Nekünk fontos a véleményed: írd le tapasztalataid és segíts a többi szervizkeresőnek. Esetleg épp szervizt keresel? Olvasd el az értékeléseket és tudd meg, melyik a legjobb szerviz a számodra. Ráadásul a GarVisor felületén minden véleményt ellenőrzünk, így kizárólag valós értékelések jelennek meg.

Milyen előnyöket kínál a GarVisor?

Regisztráld és kezeld szervizedet a GarVisoron, Magyarország legnagyobb szervizkeresőjén! Így el tudod érni azokat az autósokat, akik a közeledben vannak, és sürgősen szervizre van szükségük, vagy azokat, akik egyszerűen a legjobb szerelőt keresik a környéken.

A GarVisoron mindenki egyenlő eséllyel indul – egyedül az számít, hogy a vevőid mennyire elégedettek veled. Ingyenesen tudsz képet feltölteni a szervizedről, és minél több adatot megadsz, minél jobban segíted a vevőket abban, hogy megtaláljanak, annál előbbre kerülsz a találati listán.

A Garvisor – amelyet több ezren látogatnak naponta – eljuttatja hozzád azokat, akiknek igazán szükségük van egy megbízható autószerelőre. Ha nem szeretnél kimaradni, akkor regisztrálj ingyen most!

Irányelvek

Fontosnak tartjuk, hogy reális képet kaphassanak mind a felhasználók, mind a szervizesek egy műhelyről. Ennek érdekében kizárólag regisztrált felhasználóként, valós személyek adhatnak véleményt a saját tapasztalataik alapján.

Irányelveinkről részletesen

További Információk

Maradt még kérdésed? Nézz körül az alábbi oldalon, ahol részletes válaszokat találsz a legtöbb felmerülő problémára.