Súgó


Autósoknak


Hogyan tudok regisztrálni a GarVisor oldalra?

Regisztrálni a regisztráció gomb megnyomása után tudsz. Adj meg egy egyedi felhasználónevet és e-mail címet, majd válassz magadnak egy jelszót – és már kész is a regisztrációd.


Hogyan tudok belépni a GarVisor fiókomba?

A profilképre kattintva léphetsz be a felületre: add meg a felhasználónevedet és a jelszavadat.


Mit tehetek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Kattints a profilképre, majd az „Elfelejtett jelszó” gombra kattintva add meg e-mail címedet, amivel regisztráltál – erre fogjuk neked elküldeni az új jelszavadat.


Hogyan tudok keresni a GarVisoron?

Írd be a keresőmezőbe címedet, vagy azt a címet, aminek a közelében szervizt keresel. Válaszd ki, hogy maximálisan milyen távolságban keresel szervizt, majd add meg, milyen munkát szeretnél elvégeztetni az autódon (ha ezt még nem tudod, az sem baj: ne válassz ki semmit). Nyomd meg a „Keresés” gombot, és már is böngészhetsz a GarVisor találatai között.


Hogyan tudok kedvencnek jelölni egy szervizt?

Egyszerűen kattints a szerviz adatlapján a térkép alatt található „Kedvencnek jelölöm” gombra, és máris a kedvenceid közé került az adott szerviz.


Hogyan tudok értékelést írni?

Kattints annak a szerviznek az adatlapjára, melyikről értékelést szeretnél írni. A térkép alatt található „Értékelem” gombra kattintva el is kezdheted írni a véleményedet. Töltsd ki az értékelőlap kötelező mezőit, majd a beküldés gombbal el is küldheted az értékelésed.


Miért nem látom az értékelésemet a szerviznél?

A beküldött értékeléseket minden esetben megvizsgáljuk. A beküldött értékelések jóváhagyása legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe. Azt, hogy melyik értékelésed lett jóváhagyva az „Értékeléseid” menüpont alatt tudod nyomon követni.


Hogyan tudom törölni a regisztrációmat a GarVisoron?

Ha be vagy jelentkezve, úgy az alábbi gombra kattintva tudod kezdeményezni a regisztrációd törlését. Bejelentkezés nélkül nem látod ezt a gombot: ez esetben előbb jelentkezz be, majd ugyanitt éred el ezt a funkciót.


Belépés