Ma egy éves a GarVisor!

1 év, 12 hónap, 365 nap 8760 óra: ennyi idő telt el azóta, hogy 2017. október 24-én elindult Magyarország első közösségi szervizkeresője, a GarVisor.
2018. 10. 24. 13:45

Az oldal, ahol a közösség értékel: legyen szó akár általános javításról, gumicseréről vagy átvizsgálásról, a GarVisoron mindenki értékelheti az általa kipróbált szervizeket! Ezáltal valós egy értékes adatbázis épül, ami alapján te is egyszerűen kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő szervizt.

Rögtön kiderült, hogy sokan várták a GarVisor-t: nem elég, hogy nagyszámú látogató kereste fel oldalunkat már az első napokban, de legnagyobb örömünkre szolgáltatásunk sok szerviz figyelmét is felkeltette. Alig 3 hónappal később január 15-én elértük az 1000. regisztrált partnert, a 2000. szerviz pedig februárban került fel a rendszerünkbe. Mára több mint 2600 szerviz tagja a GarVisornak!

Márciusban érkeztünk el a következő mérföldkőhöz: elkészült a GarVisor mobil alkalmazása! A kényelmesen kezelhető alkalmazás Androidra és iOS-re is egyaránt elérhető, így több millió magyarországi autótulajdonosnak segíthet a legközelebbi szerviz megtalálásában! De a március nemcsak ezért, hanem az átfogó, egész országban megjelent reklámkampányunk miatt is emlékezetes. Ekkor Magyarország számtalan településén és nagyvárosában helyeztünk ki látványos reklámplakátokat és ezzel egy időben elindítottuk a televíziós reklámokat is. Így mára egy ország tudja: szerviz bárhol, bármikor, GarVisor!

 

Messze volt még az első születésnap, amikor Magyarország legnagyobb gépjárműtechnológiai kiállításán, az Autotech Future-ön személyesen is találkozhattak az érdeklődők a GarVisorral. A kétnapos rendezvényen több ezer látogató kereste fel standunkat és próbálta ki az egyedi GarVisor-játékot. Nincs játék ajándék nélkül, így a leggyorsabbak értékes nyereményekkel tértek haza! Játékunk az októberi HVG állásbörzén is nagy sikert aratott, több száz játékos lett részese az élménynek és vehette át az értékes ajándékaink egyikét.

Azért, hogy ez a születésnap ne csak nekünk, de neked is élmény legyen, elindítottuk nyereményjátékunkat! Regisztrálj oldalunkon, értékelj egy autószervizt és nyerd meg az értékes heti nyeremények egyikét vagy akár a fődíjat, a 100 000 forint értékű wellness-hétvégét! Ide kattintva tudhatsz meg még többet nyereményjátékról.

Az elmúlt egy év tehát vitathatatlanul egy igazi sikertörténet. De a GarVisor itt még nem áll meg, hamarosan további újdonságokkal jelentkezünk! Kövessetek minket itt, a Garvisor.com-on és Facebookon is, ahol első kézből értesülhettek a legfrissebb információkról!